čtvrtek 16. ledna 2014

Novoroční akce a slevy

Krásný večer!

Omlouvám se za menší absenci lednových článků, ale má to dva důvody, první je, že se mi objevily menší zdravotní problémy (najít si na krku dvě bulky není zrovna něco, co člověku přidá na klidu) a druhý jsou menší studijní důvody, které bych raději moc nerozmazávala  J



No od mrzutých věcí raději popojedem, takže jak napovídá název, článek bude o akcích a slevách. S povánočně - novoročními slevami jakoby se roztrhl pytel a téměř z každého obchodu na nás mává obří červený transparent s magickým nápisem !!!SLEVA!!! Což působí jak červený hadr na býka jak na všechny shopaholiky tak i „obyčejné“ lidi.



Výprodeje na nás čekají všude, v parfumeriích a drogeriích, obchodech s oblečením a doplňky, ale i v supermarketech (což je vzhledem k expiraci potravin naprosto pochopitelné a do příštích vánoc to zboží ve skladech asi zaclánět nebude).



Pro lepší orientaci v akcích a slevách, jsem pro vás vybrala pár zajímavých tipů. Takže držte si peněženky, pojedeme z kopce J



    Essence zimní limitovaná kolekce Ice Ice Baby





Pro milovníky limitovaných kolekcí od této německé značky, první kolekce 2014 s příznačným názvem Ice Ice Baby právě vtrhla do vašich oblíbených obchodů a myslím, že se tato limitka povedla. A pokud vás něco zaujalo, tak neváhejte, protože bude během následujícího týdne probraná a v některých případech i dost ozkoušená, za což však může i fakt, že většinou prostě chybí testery, protože testery jsou pouze na oční stíny, na tužky, pudr a barevné balzámy už tester k dispozici není (viz třeba Rossmann). Limitku jsem našla v pondělí v brněnském Rossmannu (u nádraží), předpokládám, že v Dmku už bude také, takže omrkněte svůj nejbližší Rosmmann nebo DM, ať ji neprošvihnete.




foto: Essence



L´occitane


I francouzská značka přírodní kosmetiky si pro nás připravila novinku, jsou jí jemné tělové krémy s bambuckým máslem v parfemacích: limetka, vanilka a růže. K dostání v kamenných prodejnách a na e-shopu.




foto: L´occitane


Yves Rocher

e-shopu i kamenné prodejně probíhá několik akcí současně: 50% akce (klik) na následující zboží: 3 minutové masky, celá řada HYDRA VÉGÉTAL, odličovací mléko, voda, micelárka, krémy, dále pak třeba Rostlinná hydratační maska s javorovým sirupem, Detoxikační peeling nebo sprchový gel Makadámie


A nesmíme zapomenout na výprodej vánočních limitek, něco z kolekce 2013, ale třeba i pár věciček z neméně oblíbené vánoční kolekce 2012, která je se slevou 20%.



Dále pak 30 - 50% Valentýnská sleva na dámské parfémy, parfémové vody, deodoranty a vybrané sady, nebo parfémované sprchové gely a tělová mléka, namátkou viz obrázek.

foto: Yves Rocher

Další slevy 30 - 40% na pleťovou kosmetiku zde


Marionnaud

V parfumeriích Marionnaud a na jejich e-shopu probíhají nezávisle na sobě 2 různé akce
Jedna v kamenné prodejně a slevy jsou na vybrané zboží od 25-50%

Co jsem tak viděla v Brně, tak slevy jsou na nějaké dárkové sady, pár parfémů, dekorativka z minulých kolekcí (např. Artdeco) a něco z pleťové nebo tělové péče. Nabídka je v každé parfumerii jiná, třeba v  Olympii vyprodávali loňskou kolekci Artdeco, nebo parfém Van Cleef Arpels Féerie za polovinu, ale ve Vaňkovce měli ve slevě zase jiné zboží, takže se to zřejmě odvíjí od skladových zásob konkrétních prodejen. Nicméně, slevy na vybrané výrobky 25-50% platí i na Slovensku.

foto:  Marionnaud


Kromě slevy na vybrané výrobky, má e-shop Marionnaud v lednu akci na poštovné zdarma. Ve slevové akci je např. kosmetika Hello Kitty, vybrané parfémy (Thierry Mugler, Burberry, aj.), řasenky Lancome nebo Maxfaktor řasenky a makeupy. Povánoční výprodej probíhá samozřejmě i na slovesnkém e-shopu (vybrané parfémy, kosmetika Qiriness, Dr. Kitzinger atd.).


foto: google a oficiální stránky kosmetických značek (Marionnaud má na fotkách vodoznak, což je krapet paradox, když mají fotky z oficiálních stránek kosmetických firem)


DM drogerie

DM má také akci a  to 25% sleva při nákupu 5 a více výrobků DM značek (např. Alverde, Balea, Ebelin, S-he, Babylove...).



foto:  DM




Tak to je ode mě všechno



Mějte se krásně a nezapomeňte si něco hezkého koupit, protože i ta naše zima - nezima je hned příjemněí, když si něčím uděláme radost ;)



L. 

4 komentáře:

  1. Já si dnes koupila v DM ve slevě Imperial make-up od dermacolu, který jsem si už chtěla koupit nějakou dobu, je skvělý:3
    http://lovely-pinkk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol má moc fajn makeupy, já dlouho používala 24 h control a byl úžasný :)

      Vymazat
  2. same super akcie!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat