čtvrtek 13. června 2013

ROUGE BUNNY ROUGE

Asi jste o této značce už četli, např. u Viennettky nebo u Day. Mě se strašně líbí jejich obaly, elegantní černá, něžná bílá a jednoduchý obrázek, to je nadčasová elegance. Plánuji v nejbližší době si nějaký ten kousek pořídit. Asi se ptáte, o čem vlastně dnešní post bude - o jejich kolekci Summer 2013, aneb žhavé trendy letošního léta. Což přichází právě vhod, počasí se už snad konečně začalo umoudřovat (alespoň na pomezí Českomoravské vysočiny) a sluníčko už konečně vystrkuje drápky. Snad už bude konec těm uplakaným zamračeným dnům, kdy nálada klesá pod bod mrazu a člověk by se nejraději navlékl do něčeho hodně teplého od hlavy k patám, nebo zalezl pod deku ke krbu se sklenkou něčeho na zahřátí. Sluníčko nás konečně zve ven na procházky nebo se jen tak natáhnout na lehátko a užívat si slunce.

Tak teď už konečně k Rouge Bunny Rouge

Jejich letošní summer look se nese ve stylu nahého, přirozeného líčení, který  tvůrci pojmenovali  Atlantis






Základem je Aqua Primer - Prelude In The Clouds

Jak už napovídá název, jedná se podklad na vodní bázi, která je lehoučká a osvěžující, budete se s ní cítit jako na obláčku. Báze se vyrábí v bílo - průhledném gelu.
Obsahuje spoustu
účinných látek jako např. extrakt z rakytníku, výtažek z kosatce nebo vitamín E. 



Ke sjednocení barevného tónu pleti můžeme použít tónovací hydratační krém Tinted Moisturiser - Sketches On Water, ve třech variantách. ADANSONIA - světle béžováQUERCUS - zlatohnědo středně béžová a SEQUOIA - růžovo béžová.


Další vychytávkou je rozjasňovač Highlighting Liquid - Seas Of Illumination

Jedná se o víceúčelový rozjasňovač, taktéž na bázi vody. Můžete ho nanést kamkoli, na oči, obočí, skráně, ramena ... Záleží jen na vaší fantazii. Může se smíchat s krémem nebo makeupem, přizpůsobí se vašemu vzhledu. Obsahuje hydratační perličky a drobné částečky odrážející světlo a budete s ním vypadat jako měsíční mořská víla.  K dispozici je ve 3 zářivých variantách. 



K dokonalému pohledu vám přispěchá na pomoc řasenka Magnitude Mascara - Ubiquitous ve dvou lákavých odstínech: v zářivě černé - TITANIAN a zářivě hnědé - ALMANDINE



Řasenka posiluje, odděluje, prodlužuje, natáčí a zdobí řasy elegantními, lesknoucími a intenzívními barvami. Řasenka je vhodná o pro citlivé oči.



A pokud by vám zrovna tato řasenka nepadla do oka, můžete si vybrat z dalších 4 variant ze stálého sortimentu BUNNY ROUGE



Samozřejmě v letní kolekci mysleli i na rty a je tu XXX Lip Plump - Swell Bliss, který rty zvětšuje, ale i hydratuje a vyživuje svým obsahem kyseliny hyaluronové. S ním dosáhnete efektu umělých rtů a to bez jediné botoxové injekce. Vybrat si můžete se 4 odstínů, od průsvitné po růžovou. Jednoduchá a něžná elegance.


Nechybí ani hravé tvářeky Original Skin Blush - For Love Of Roses, které vytvoří na líčkách neodolatelnou barvu. Vybrat si můžete z 6 krásných odstínů.





Očka jako kočka, hravě zvládne Eye Gloss - Smithereens Of Stars v odstínu ANGEL'S PLAY.


Jak se vám líbí summer look 2013?

Rouge Bunny Rouge kosmetiku je možné zakoupit v parfumeriích Douglas


RBR seženete např:  beautybay.com/rougebunnyrouge nebo zuneta.com



Koláže a popisky moje práce ;)

L. 

Žádné komentáře:

Okomentovat