pátek 18. října 2013

Lily Lolo kolekce podzim/zima 2013

Krásný páteční večer!

Venku fouká ledový vítr a shazuje barevné listí ze stromů, pro spoustu lidí je podzim nenáviděným ročním obdobím, avšak podzim není jen padající listí, mlhy a postupně se snižující teploty na bod mrazu, podzim jsou i podzimní kolekce a limitky v jednom.

A nejinak to je i u minerální kosmetiky Lily Lolo. Dnes vás čeká představení podzimní kolekce a malá ochutnávka rtěnek Play of Light od Dr. Hauschky
Pokud jste zvědaví, co pro nás připravili v nové podzimně/zimní kolekci, jste tu správně! Uvařte si svůj oblíbený čaj nebo horkou čokoládu, zachumlejte se do deky a pojďme společně proniknout do tajů podzimních kolekcí.
Lily Lolo si pro nás připravili rovnou dvě limitované kolekce, jednu na podzim a jednu vánočně zimní.


Zdroj: Lily Lolo oficiální český web


Podzimní kolekce obsahuje 2 odstíny rtěnek - svůdně tmavo růžová PASSION PINK a tmavo rudá BERRY CRUSH 


Zdroj: Lily Lolo UK (zde)



Dále 4 nové DUO paletky v odstínech:  POISON IVY - třpytivě hnědozelená a matná růžová (medově - zlatá); SMOKY SLATE - světlý šedohnědý a tmavě šedý stín;  NIGHTFALL - tmavomodrá a třpytivá zlatá; PLUM CRAZY - třpytivě švestková a pudrově růžová. 
Zdroj: Lily Lolo UK (zde)



Ve vánoční kolekci Classic & Metallics najdete 2 zbrusu nové rozjasňovače v odstínech Rose Glow Shimmer Stripes (odstíny růžové)  a Honey Glow Shimmer Stripes (medově - zlaté odstíny). 
Zdroj: Lily Lolo UK

Do své vánoční Lily Lolo party mezi sebe přijali i 2 quadro paletky stínů Molten Bronze Eye Shadow Quad, prvním stínem z naší čtyřky je rozjasňující broskvový stín, dále zlatý a bronzový a černý třpytivý, který se dá použít i jako linka. 
A Smoky Rose Eye Shadow Quad, kde spolu ladí opět jeden rozjasňující třpytivý stín, teď ale v bílé barvě, pudrově růžový, třpytivý šedohnědý fešák a vše zakončuje tmavě hnědá.  

Zdroj: Lily Lolo UK 



Tady je malá ochutnávka nové limitované kolekce rtěnek Play od Light Dr. Hauschky. Brzy se tu můžete těšit na jednu z nich :) 





Takto krásně zachytila všechny odstíny blogerka z organicbeautyblogger


Ještě jednou zdroje fotek (a hezky pohromadě):
Lily Lolo oficiální český web (tady) a Lily Lolo UK (zde)
Dr. Hauschka web zde + fotografie s odstíny blog organicbeautyblogger (<-klik)


To je pro dnešní večer vše, příště už vás čeká další ze slíbených recenzí.

Pááá 
L.

2 komentáře:

  1. Bože, to jsou tak nááádherný odstíny! To láká už jenom podívat, v obchodě by mě museli přivázat k regálu s čistícími prostředky, abych se udržela:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se ti nedivím Luc já mám vždycky nutkání vykoupit celej krám, jen mi v tom brání trochu omezený rozpočet :D

      Vymazat