pátek 25. října 2013

Yves Rocher Holiday kolekce 2013

Zdravím!

Dnes bych vám chtěla ukázat, na jakou limitku se můžete letošní vánoce u Yves Rocher těšit. U nás bude v prodeji až listopad - prosinec (přesné datum bohužel neznám, ale pokusím se zjistit a případně doplním), ale např. v USA je k sehnání už teď, ale vzhledem k tomu, že si tam pořizují vánoční stromek už koncem listopadu, se nedivím ničemu ;)

A na co se můžete letošní vánoce těšit?

Jako vždy na pořádně zmlsanou kolekci, letošní příchutě/vůně jsou totiž inspirovány kakaem, ze kterého se vyrábí co? Správně, čokoláda. Takže přepokládám, že vůně bude tak trochu kakaovo-čokoládová, říznutá některou ze tří kombinací. Ano letos jsou připraveny rovnou 3 kombinace.

Letošní vánoční příchutě jsou kakao pistácie, kakao s malinami a kakao pomeranč a nám nezbývá než doufat, že na český trh se dostanou všechny (za sebe chci hlavně tu s pistácií).  

Jako každý rok se můžeme těšit i na vánoční řadu LES PLAISIRS NATURE s vůní vanilky.

Limitovaná vánoční kolekce Cocoa

Cocoa & Raspberry

kolekce obsahuje, sprchový gel, třpytivý sprchový gel, mýdlo na ruce, tělové mléko, krém na ruce a balzám na rty


Cocoa & Pistachio Nut

kolekce obsahuje, sprchový gel, třpytivý sprchový gel, mýdlo na ruce, tělové mléko, krém na ruce, balzám na rty a voňavou svíčku


Cocoa & Orange

kolekce obsahuje, sprchový gel, třpytivý sprchový gel, mýdlo na ruce, třpytivý tělový olej, krém na ruce a balzám na rty. 


Vanilková kolekce Les Plaisirs Nature obsahuje, voňavou svíčku, šumivou tabletu do koupele, tělové mléko, třpytivý sprchový gel a toaletku. 



Jak se vám letošní vánoční limitka libí?
Mě moc, ale těším se, až si ji budu moct oňufat a očichat v obchodě. Jen doufám, že letos budou obchody Yves Rocher v Brně lépe zásobené, než loňské roky, protože např. balzámy na rty nešly samostatně vůbec sehnat, jen v dárkových koších. Ale pro všechny případy je tu skvěle zásobený e-shop :)

Mějte se krásně
L.


Všechny obrázky pocházejí z USA stránky Yves Rocher (klik). Koláže jsou moje práce. 


Edit. 29. října 2013 20:45


Vánoční kolekce bude v prodeji od 18. listopadu v kamenných prodejnách a od 4. listopadu v e-shopu.

2 komentáře:

  1. Leniesku, to jsi mě tedy chytla za srdce. Budu si přát k Vánocům asi úplně všechno. ;-) Vanilkovou kolekci ale napíšu do dopisu Ježíškovi na první místo ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi děkuju na komentář :) Já se právě každý rok na vánoce těším na nové limitky a tyhle vypadají fakt úžasně, tak jsem se chtěla podělit a jsem ráda, že se líbí :)

      Vymazat