úterý 3. prosince 2013

Tipy na vánoční dárky

Krásné prosincové úterý!

Vánoce se neuvěřitelně rychle blíží a všude jsou tipy na vánoční nákupy, na vánoční dárky, výhodné sady, akce a slevy. I já jsem se rozhodla napsat pár vánočních tipů na nákupy. Protože na objednání dárků, je zrovna teď nejvyšší čas, zvláště pokud se rozhodnete objednat např. ze zahraničí tak aby to pošta do Štědrého dne stihla.




Naturisimo se specializuje na přírodní kosmetické značky, výběr je tu opravdu velký a pokud máte rádi přírodní kosmetiku, tak toto je obchod přímo pro vás :) Srdce milovníka kosmetiky zaplesá např. nad značkami jako John Masters Organics, Elemental Herbology, Dr Hauschka, Caudalie, Burt's Bees, Jason Natural, Melvita, Mitchell and Peach nebo One Love Organics a mnoho dalších zajímavých značek. Mají výhodné kosmetické sety a akce.




O skvělé kosmetice MuLondon jsem psala posledně, proto bych ráda upozornila, že od 29. listopadu - do 6. prosince probíhá na webu MuLondon 25% sleva na veškerý sortiment, což mi přijde fajn :)




I u nás jsou skvělé e-shopy s přírodní kosmetikou a v Greenwave se na vánoce pilně připravují, takže si můžete vybrat z dárkových sad např. Lavery, Primavery, John Masters Organics nebo můžete zakoupit dárkový certifikát v hodnotě 500 Kč nebo 1000 Kč, přichystány jsou i speciální dárkové certifikáty přímo na kosmetiku JMO nebo Primavera také v hodnotách 500 a 1000 Kč navíc s 10% bonusovou slevou. Pro milovníky čaje jsou v nabídce také čaje od Yogi Tea, Sonenntoru nebo Harney.




Pro milovníky britské kosmetiky si u Crabtree & Evelyn přijdou na své, spousta krásných a voňavých sad, až oči přecházejí, ale ani gurmáni nepřijdou zkrátka, v široké vánoční nabídce jsou krom kosmetiky i biscuity, karamelové bonbony nebo marmelády.





Co by to bylo za vánoce bez koupelových radovánek s Lush a jejich každoročními vánočními limitkami. I letos je v nabídce Brusinková štola nebo Let the Good Times Roll, které se postarají o hladkou a voňavou tvářičku, letos jim k tomu zdatně sekunduje i maska Rudolph. Samozřejmě v nabídce najdete i vánoční balíčky, voňavá mýdla a koupelové balistiky, které každou vanu promění v šumivě voňavé potěšení.

T


Doufám, že jsem vás alespoň trochu inspirovala a vánočně naladila ;)

Pokud se vám článek líbil, nebo jsem vás inspirovala k vánočnímu
nákupu, neváhejte to sdělit v komentářích :)



L.







3 komentáře:

  1. Povedala som si, že kozmetika lush je u nas fakt k nedostatiu ale dúfam, že ak mi vyjde štipendiu na škole, tak si budem môcť dovoliť objednať tú masku na pleť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás to není zas o tolik lepší, jediný obchod je v Praze a eshop je sice fajn, ale obchod, kde si můžu vše očichat, je prostě něco jinýho. I tak ale plánuju nějakou objednávku po novém roce, doporučuji novoroční slevy, to jsou pak u spousty výrobků ceny podobné jako v UK :)

      Vymazat
  2. Já asi nejvíc kupuji vánoční dárky v akci anebo se slevovým kuponem. Přijde mi, a věřím, že nejsem jediná, že před Vánocema se ty ceny vždycky uměle vyšponují a pak to po novém roce sleze. Tak proč si neužít trochu slevy. Anebo to, co se dá koupit v lednu, koupím v lednu. :) Jasně, že jako vánoční dárek to pak nedám, ale třeba manžel má v lednu narozeniny, tak se to hodí. :)

    OdpovědětVymazat