neděle 30. srpna 2015

Co si balím k moři?


Krásné letní odpoledne moji milí!

Léto a prázdniny se blíží ke konci, ale já jedu teprve na dovolenou, jedu s přítelem k moři do chorvatské Premantury :) Místo vybral můj přítel Peťa, jedná se o nejjižnější bod poloostrova Istrie na pár set metrů od území národního parku Kamenjak. Přítel tam byl už několikrát a toto místo si naprosto zamiloval.  Ubytovaní budeme u Mária v jeho apartmánech Mila.

Jedeme autem s mezi zastávkou ve Slovinsku, a pokud se mi to podaří, pokusím se pro vás nafotit něco z jejich místní drogerie.

Ale k věci, dnešní článek je taková má cestovní kosmetická taštička, aneb jakou kosmetiku si k moři vlastně vezu.

Pleťová péče

Noční krém Clarins a pár vzorečků z L´occitane. Maska z Douglasu, Karité Balzám od Saloosu je univerzální věcičky, která by v cestovní taštičce neměla chybět.  Pleťová voda Slaměnka L´occitane v cestovním balení a odličovací olej na voděodolnou řasenku. Opalovací krém na obličej bez silikonů. Obličej si zaslouží vlastní opalovací přípravek, nenechte si nikým namluvit nic jiného, tělovým mlékem si obličej taky nemažete :)





Opalovací krémy

Hawaiian Tropic cestovní balení SPF 30 pro první dny, Nivea opalovací krém SPF 6. Jako péče po opalování se dá použít jakékoli tělové mléko, jde především o hydrataci a výživu. Balea tělové mléko, Chilly gel na intimní hygienu a FA sprchový gel.





Dekorativka 

... aneb i u moře chci být krásná :) 

Z dekorativky toho s sebou moc netahám, takže jen takový základ 



Voděodolná řasenka Gosh, je opravdu waterproof. Stejně jako Gosh voděodolné stíny v tužceCC od Biothermu, které je tmavší a vynikne na opálené pleti.  Jasně, spousta z vás make-up na obličej k vodě nedává, ale já mám na tváři 3 malé jizvičky od kousnutí psem, takže se cítím lépe něčím natřená, i když nejsou jizvičky skoro vidět :) Navíc má SPF 30. Tekuté linky Inglot, lesk na rty L´oreal a rtěnka BeYu. Zrcátko z paletky Artdeco. Tónovací perly Catrice a tvářenka Sleek a taky Kalciová mast na různé kožní problémy a spáleniny. A nesmím zapomenout na miniaturku vůně od Roberta Cavalli Paradiso. 



Mini šampón na vlasy a mini kondicionér od Alverde, mini CC od AlternyA krém na ruce na nohy Menalind ve velkém balení, pro mě a mého přítele. A taky balzámy na rty L´Occitane.

Tak to je asi, co potřebuji na dovolenou k moři :)

A co si balíte na dovolenou vy?

Mějte se krásně!


L. 

Žádné komentáře:

Okomentovat