neděle 31. srpna 2014

Proč se těšit na podzim?

Krásný večer!

Léto už nám asi definitivně končí a čeká nás podzim, což je sice mrzuté, ale vzhledem k povaze letošního léta, bylo očividné, že podzim přijde brzy.


Pojďme si ho proto alespoň trochu zpříjemnit podzimními kosmetickými novinkami. Novinek je samozřejmě hodně a vybrat jen pár takových, které (podle mě) opravdu stojí za to, nebylo zrovna jednoduché, ale tady jsou.

Rouge Bunny Rouge Raw Garden Eye Shadow Palette for Fall 2014









Odstíny z leva: Champagne Pewter Highlighter, Metallic Rosy Brown, Aged Bronze, Aubergine Gunmetal a Midnight Blue Gunmetal




Cena €55.00
v prodeji od 28. srpna


Clarins Ladylike Fall 2014 Collection



Clarins si pro nás připravili krásnou podzimní Ladylike kolekci, která by už měla být v prodeji. Já jsem ji nikde zatím neviděla, uvidím za pár dní v Praze a doplním. 



Kolekce obsahuje:

Perfect Eyes & Brows paletku, která krom stínů na oči a obočí obsahuje i pinzetu a kartáček na obočí. 




Eye Quartet Mineral Palette - paletku čtyř očních stínů.




Tvářenku Blush Prodige v podzimním odstínu Rosewood



Rtěnky Rouge Eclat v 5 odstínech: Chestnut Brown, Red Fuchsia, Candy Rose, Strawberry Sorbet a Pink Magnolia




True Radiance Make-up ve 12 odstínech



Řasenku Be Long Mascara v barvě Intense Black




3-Dot Liner jako limitovaná edice




Krémovo - pudrové oční stíny Ombre Matte v 6 odstínech: 01 nude beige, 02 nude pink, 03 taupe, 04 rosewood, 05 sparkle grey a 06 earth.



v prodeji od srpna



Catrice Feathered Fall 2014 Collection


Tato limitka od Catrice v ČR v prodeji nebude, což je velká škoda, takže pokud plánujete na přelomu října a listopadu výlet do Německa, Rakouska, Švýcarska, Španělska, Polska nebo Ruska, určitě se po limitce v místních drogeriích koukněte.

Kolekce obsahuje: Oční stíny (C01 Peacocktail, C02 Plum Plumes, C03 Ostrich’s Frock, C04 Plain Plumage), oční linky C01 Peacocktail, lesk na rty C01 Golden Plum-e, rtěnky (odstíny: C01 Plain Plumage, C02 Red-y To Fly, C03 Plum Plumes) a 3 laky na nehty (C01 Golden Plum-e, C02 Peacocktail, C03 Skie’s Force) a jeden Top Coat - C01 Feathery Fact







Foto: Catrice a chicprofile



Jak se vám líbí podzimní edice?

Mějte se krásně

L . 

Žádné komentáře:

Okomentovat