úterý 20. září 2016

Dny marianne - moje nákupy


Ahoj všichni!

V neděli skončilo nákupní šílenství na Dny marinne, tak jí já přispěju svými úlovky. Článek jsem chtěla zveřejnit už včera, ale čekala jsem na zásilku z e-shopu Douglas, aby nákupy byly komplet. No článek jsem mohla v klidu zveřejnit, zásilka kompletní není, chybí dárek k nákupu, vše momentálně řeším, tak uvidíme.
Ale zpět k těm příjemným věcem, jako nakupování bezesporu je.

První obchod, který jsme navštívili (ano, my, přítel byl tak ochotný, že celé nakupování se mnou snášel) byla Manufaktura ve Vaňkovce.



Tam jsme měli asi největší nákup, Manufaktura patří ke kvalitnější kosmetice a navíc je to česká firma. Vše samozřejmě není jen pro mě, jsou tam i nějaké dárky.

Jako dárek k nákupu bylo tělové mléko dle vlastního výběru, já miluju uklidňující citrusovou vůni Meduňky, která voní podobně jako třeba Verbena, ale Meduňka je jemnější a ne tak ostrá.

Další kosmetickou zastávkou byl L´occitane v Olympii za Simonkou a Kamilou, obě znám i jinak, než jen z pohledu zákaznice a jsou to nejen skvělé prodejní asistentky, ale i fajn ženský.



Tady byl výběr podobný jako loni, tělové mléko mandle, a nějaké miniaturky jako šampon Aromachologie, malé verbenové tělové mléko na cestování a mandlový sprchový olejíček. K nákupu samozřejmě dárek v podobě mini sprcháčku Verbena a samozřejmě vzorečky.

Někde jsem četla výtky, že rok od roku jsou ty dárky menší a menší, no nemůžu souhlasit, nejprve celé roky dával L´occitane mini krémík na ruce, v cenové hodnotě cca 60-80 Kč, pak až začal dávat miniatury sprchových gelů, nebo šamponů. Já jim tento tah ale nevyčítám, ona spousta lidí si tam jde koupit jen to nejlevnější, co mají, mají na to slevu a ještě dostanou dárek, který po odečtení slevy, má větší hodnotu, než nákup samotný. Bohužel je to naprosto normální a dělá to spousta zákazníků, kteří kolem sebe nechají asistentky půl hodiny lítat, aby si vybrali nejlevnější mýdlo za 95 Kč, jenom kvůli dárku.

A poslední kosmetickou zastávkou byla Sephora, kde jsem nakonec opravdu podlehla make-upu Naked od Urban Decay, k nákupu vzoreček nového make-upu UD a mini rtěnka zn. Sephora. K nákupu 2 výrobků UD byl sice dárek mini řasenka, ale já ji už v této miniaturce jednou mám a pro moje řasy, to bohužel zázrak není.



Další nákupy byly už ryze nekosmetickém duchu, jako nové povlečení z Kika, spodní prádlo Tezenis, Reserved...


Jak jste si užili nákupní dny vy?


L. 

3 komentáře:

  1. Já na dnech Marianne nebyla, a co jsem si koupila za minulé měsíce jsem zveřejnila před pár dny na blogu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych pravdu řekla, tak Dny marianne mě už tak moc neberou, chodím na ně asi 10 let, cca od svých 17. Ze začátku sice nebylo zapojených tolik obchodů, ale ty slevy a dárky stály zato. Teď už to dělám tak, že mám přesný seznam obchodů i představu, co koupím. Většinou tak i pořeším narozeniny členů rodiny, kde je všichni slaví buď v září, nebo říjnu, přítel i moje sestra dokonce ve stejný den :D A na tvůj blog se moc ráda podívám :)

      Vymazat